Fellesforbundet avdeling 250 Hotell, Restaurant og Reiseliv

Enorm støtte til nå

Vi har nå streiket i 9 dager og vi har opplevd en enorm støtte utenfra. 1. mai i Trondheim møtte over 250 streikende opp i gule vester i tog og på kvelden ble det samlet inn penger til streikekassa på arrangementet "Rød på Blæst".

I tillegg har vi fått to uttalelser fra lokale fagforeninger, Skolenes Landsforbund og Handel & Kontor Midt-Norge, som gir oss vår fulle støtte.

Kampen vi nå har tatt er viktig for hele bevegelsen vår og støtten vi nå får rundt omkring er viktig. I tillegg har vi sgnalisert at vi ønsker støtte til vår lokale streikekasse, slik at vi kan gjennomføre aktiviteter til våre medlemmer som er i streik.

Det vil derfor bli arrangert arrangement i hele Sør-Trøndelag fremover, uavhengig om det fortsatt er streik eller ikke. Hovedsaklig vil det være snakk om grillfester for alle.

Det er noe vi kommer tilbake til.

Det er verdt å nevne at vi har fått sponset sjokolade fra Nidar og NNN, mens mye av grillmaten som leveres i morgen er fra Nortura og NNN.

Takk for ALL støtte.