Fellesforbundet avdeling 250 Hotell, Restaurant og Reiseliv

Vi streiker fra og med søndag morgen!

Etter 12 timer forhandlinger på overtid ble det streik da NHO Reiseliv ikke var villige til å møte oss i noen av våre krav. For vårt vedkommende betyr det at 623 medlemmer i Sør-Trøndelag legger ned arbeidet fra søndag morgen.

-          Jeg beklager at NHO Reiseliv ikke ønsket å bli enige om ny avtale. Samtidig håper vi på forståelse fra publikum og andre tredjeparter som nå indirekte blir rammet av at arbeidsgiverne i reiselivsbransjen ikke ønsket å gjøre noe med de ubekvemme tilleggene, gi oss muligheten til å forhandle lokalt om lønn og ei heller løfte en lavtlønnet bransje som kunne sørget for at vi fikk en lønn man kunne leve av, sier leder Børge Ånesen i Fellesforbundet avd. 250 Hotell, Restaurant- og Reiseliv i Sør-Trøndelag.

De aller fleste hoteller vil bli hardt rammet, men vi er forberedt på vise vår misnøye og tvinge arbeidsgiverne til forhandlingsbordet igjen.

Er du ikke medlem, men ønsker å være med i kampen for en bedre lønn- og arbeidsvilkår? Klikk her.

Har du ikke levert kontonummer til tillitsvalgte, må det gjøres nå. Alle som er medlemmer og i streik får streikebidrag på kr. 3380 per uke som er skattefritt.