Fellesforbundet avdeling 250 Hotell, Restaurant og Reiseliv

Hva er Fellesforbundets landsmøte?

11. til 16. oktober er det landsmøte i Fellesforbundet. Vi møtes i Folkets Hus i Oslo sammen med ca 450 andre.

400 delegater pluss Fellesforbundets representantskap på 64 medlemmer, samles på Folkets Hus i Oslo i perioden 11. til 16. oktober 2019. I denne perioden vil Fellesforbundet vedta saker som medlemmer via klubber og avdelinger har foreslått at forbundet skal jobbe med de neste fire årene.

Vedtakene som gjøres på Landsmøtet legger føringer på hva Fellesforbundet vil mene politisk, faglig og organisatorisk de neste fire årene. Derfor er dette en viktig plass å være hvis man ønsker at Fellesforbundet skal jobbe for en sak som en selv brenner for.

I tillegg velges et nytt forbundsstyre og nytt representantskap, samt en ny forbundsledelse på Landsmøtet.

I år er Landsmøtet litt spesielt med tanke på at Norsk Transportarbeiderforbund har blitt en del av forbundet vårt siden 1. juni. Det betyr at de stiller med 60 landsmøtedelegater ekstra, slik at landsmøtet til Fellesforbundet vil bestå av 524 valgte representanter med stemmerett.

Det gjør Fellesforbundets landsmøte til LO-familiens største møte i Norge.

Hvis du ønsker å være med på dette, kan du det, så lenge du er medlem av vår avdeling. Fellesforbundet avdeling 250 er tildelt fem delegatplasser og disse delegatene skal velges på et medlemsmøte 27. august 2019 kl. 19:00.

På dette møtet bør du i så fall møte opp og det er fint om du på forhånd også har varslet ved å nominere enten deg selv, eller noen du mener burde vært på Landsmøtet vårt og talt våre saker.

Det kan du enkelt gjøre via denne linken her innen 23. august.

Innkallelse til medlemsmøtet vil bli sendt i begynnelsen av august på epost til alle våre medlemmer.

Da er det bare å ønske alle sammen en riktig god sommer.