Fellesforbundet avdeling 747 Unionen Fagforening

Innleie: Åtte av ti byggeplasser i Bergen bryter loven

Reglene for innleie fungerer åpenbart ikke når det er lovbrudd på 78 prosent av byggeplassene, mener leder for Unionen fagforening Jorge Dahl.

Publisert 08.10.2019 kl. 13:05

Tariffavtale signert i natt: Foodora-streiken er over: Sykkelbudene får både lønnsøkning og kompensasjon for å holde klær og utstyr

Nesten 14 timer med mekling endte med tariffavtale for sykkelbudene i Foodora litt etter klokka halv to i natt. Dermed settes sluttstrek for over en måned med streik.

Publisert 27.09.2019 kl. 09:07

Jorge Dahl, leder Unionen fagforening i Fellesforbundet: – Jeg tror egentlig ikke jeg har opplevd noen østeuropeere som får fagarbeiderlønn

Jorge Dahl er ikke en som lar seg stoppe av hindringer. Nå vil han ha Fellesforbundets landsmøte med på et mer kritisk EØS-vedtak.

Publisert 24.09.2019 kl. 19:56

Legger ut på turné for å rekruttere flere unge til bygg og anlegg

Denne uken går startskuddet for høstens store rekrutteringsturné for å friste flere unge til å velge en karrierevei innen bygg og anlegg.

Publisert 11.09.2019 kl. 10:56

Et velfungerende demokrati er avhengig av at flest mulig bruker stemmeretten.

Styret og ansatte i Unionen Fagforening med en klar oppfordring til våre medlemmer. #brukstemmeretten

Publisert 05.09.2019 kl. 19:14

– Det er ingenting som tyder på bedring i bemanningsbransjen

Lederne for to byggfagavdelinger i Fellesforbundet reagerer på nestleder Steinar Krogstads optimistiske syn på bedring i bemanningsansattes forhold.

Publisert 03.09.2019 kl. 11:01

Byggenæringen må gjøre seg mer attraktiv for jentene

Det var smekk fullt på NHO-huset i Arendal onsdag da BNL inviterte til debatt om hva som skal til for å få flere kvinner til å velge byggenæringen.

Publisert 15.08.2019 kl. 08:51

Fellesforbundet vil ha en strengere nasjonal standard i byggebransjen

Fire år etter at den første nasjonale anbefalingen om en seriøs byggebransje ble lagt fram, ønsker Fellesforbundet nå en oppdatert og strengere standard.

Publisert 13.08.2019 kl. 10:52

Her er lista over avgifter og kutt som rammer arbeidsfolk. Nå varsler fagbevegelsen økte lønnskrav

Regjeringens avgiftsøkninger og kutt for vanlige folk kan bety økte krav i lønnsoppgjørene, sier Fellesforbundet-leder Jørn Eggum.

Publisert 08.08.2019 kl. 07:10

Ansatte vant over firma som nektet å ansette fagorganiserte arbeidere. Norse-saken endte med full seier

Dommen i saken etter konkursen i Norse Production som har vært ført for Bergen Tingrett i juni har falt. NNN og LO vant en full seier.

Publisert 05.07.2019 kl. 12:53