Fellesforbundet avdeling 850 Oslo Grafiske Fagforening

Landsmøtedebatt

Oslo grafiske fagforening inviterer deg til landsmøtedebatt lørdag 6. april 2019. Konferansen vil finne sted i Sagveien 24 klokken 11.00-17.00. Fellesforbundet har mye makt, men er INGENTING uten deg! Bli med på landsmøtedebatten, så er du med på å forme norsk arbeids- og samfunnsliv de neste fire åra.

Det er bare du som kjenner din arbeidshverdag. Del dine erfaringer og ønsker med oss, enten det dreier seg om forbundets politiske standpunkter, arbeidstid, lønn eller annet. Det er deg og dine det handler om.
Konferansen starter klokken 11.00 og avsluttes 17.00.
Det vil bli enkel servering under konferansen og mat, drikke og sosialt samvær etter konferansen.

Link til debattheftet om landsmøtet 2019:

Har dere ikke anledning til å delta 6. april, sender dere inn forslag til avdelingen innen 23. april.

Meld deg på innen 1. april til: avd850@fellesforbundet.org