Veilederkurs 2019

ONS
27

Quality Aiport hotell, Gardermoen
Dato: 27.03.2019 – 28.03.2019
Tidspunkt: 10.00 – 15.30

Fellesforbundets innleiekampanje inviterer nye og nåværende kursveiledere til samling på Gardermoen.

27. mars vil vi skolere nye kursveiledere i de nye innleiebestemmelsene og innleiekampanjen.
28. mars samles nye og nåværende veiledere til erfaringsutveksling og oppfølging.

 

Målgruppe:

Personer som skal være veiledere i kurs om endringene i Arbeidsmiljøloven om innleie, og forbundets offensiv for å få flere fast ansatte og flere medlemmer i de bransjene der innleie er mest utbredt.

 

Tema:

For at endringene i regelverket skal få den ønskede effekten ute i det virkelige arbeidslivet må medlemmer og tillitsvalgte skoleres og engasjeres; etter mange år med frustrasjon er det endelig bedre forutsetninger for å gjøre noe med innleie og useriøsitet i arbeidslivet.

Vi trenger flere veiledere som kan formidle og skape engasjement rundt det arbeidet vi sammen skal gjøre for flere faste jobber. Og som vil drive aktiv oppfølging av klubber og tillitsvalgte i forbindelse med

 

Påmelding: 

Påmelding er nå stengt. Ta kontakt pr. e-post

OBS: legg merke til at nye veiledere skal delta begge dager (27+28 mars), for nåværende veiledere blir dette en dagskonferanse (28.mars). Husk å velge dette når du melder deg på, begge dager om du er ny veileder, og kun dag 2 for nåværende veiledere.

 

Spørsmål:

For spørsmål om konferansen, ta kontakt med Kjetil Larsen, e-post, mob. 951 21 541 / Emma Watne, e-post, mob. 992 59 059 

For spørsmål om påmelding, e-post