Se nyheter hos din lokale avdeling

Tidenes bransjekonferanse!

Se forbundsleder Jørn Eggum om tidenes bransjekonferanse 25. oktober! Til sammen har vi plass til 570 tillitsvalgte fra klubbene! Meld dere på!

Publisert 23.06.2017 kl. 12:45

Trygghet i jobb- trygghet for jobb!

Arbeiderpartiet og LO har lansert sin fagligpolitiske plattform, med konkrete tiltak for å ta Norge i en annen retning! Midlertidighet, innleie og sosial dumping skal bekjempes med kraftige tiltak!

Publisert 23.06.2017 kl. 11:02

Nyhetssaker

Publisert 22.06.2017 kl. 10:56

Bruk godkjent bilverksted!

Seks av ti bileiere vet ikke hvordan de skal finne et godkjent verksted. -Det er alvorlig! Du risikerer problemer ved reklamasjonsaker, garanti og du medvirker til en illegal handling. Velg et verksted som er godkjent, så du kan føle deg trygg, understreker forbundssekretær Kine Asper.

Publisert 19.06.2017 kl. 08:00

Podcast: Solidariteten er internasjonal!

Vår andre podcast handler om internasjonal solidaritet. Forbundssekretær Hege Espe forteller hvorfor vi engasjerer oss, og hvordan fagforeningsarbeid handler om å stå sammen! Vi får også høre reaksjoner fra prisvinnerne!

Publisert 16.06.2017 kl. 19:11

Oversender pensjonsutredning

Fellesforbundet og Handel og Kontor har sendt FAFO-utredning om pensjon til Finansdepartementet. Utredningen er bestilt av de to forbundene og gir en gjennomgang av ulike prinsipielle og lovmessige sider ved et fornyet regelverk for tjenestepensjon i privat sektor.

Publisert 16.06.2017 kl. 10:15

Enighet for AIM etter mekling på overtid

Det ble ingen streik for de 227 medlemmene på bedriften AIM på Kjeller. Etter mekling mange timer på overtid, ble det enighet ved 8.30 tida fredag, forteller sekretær Trygve Skogseide som har ansvaret for overenskomsten i Fellesforbundet.

Publisert 16.06.2017 kl. 08:50

Det mekles på overtid

Partene er enige om å mekle på overtid i meklingen mellom Fellesforbundet og AIM. Det er derfor ingen avklaring i meklingen for 227 medlemmer på bedriften AIM på Kjeller. Fristen for meklingen gikk ut ved midnatt. Hjemmesiden blir oppdatert så snart det skjer noe i meklingen.

Publisert 16.06.2017 kl. 00:20

CSAAWU vinner av Svenssonprisen

I dag, 15 juni, deles Arthur Svenssons internasjonale pris for faglige rettigheter ut. Vinneren er CSAAWU, en av samarbeidspartnerne til Fellesforbundet i Sør-Afrika. – Jeg er utrolig stolt av at de vant prisen, sier forbundssekretær Hege Espe, som også var den som nominerte CSAAWU.

Publisert 15.06.2017 kl. 11:16

Mekling for AIM på Kjeller

I dag torsdag starter meklingen for bedriften AIM på Kjeller. Hvis partene ikke blir enige før fristen går ut ved midnatt, vil 227 av Fellesforbundets medlemmer gå ut i streik ved arbeidstidas begynnelse fredag.

Publisert 15.06.2017 kl. 07:38