Se nyheter hos din lokale avdeling

Behandling av arbeidstidsordninger

På grunn av ferieavvikling vil Fellesforbundet ikke behandle arbeidstidsordninger i uke 30 (fra og med 23. juli).

Publisert 04.07.2018 kl. 06:43

Investering i Troll-feltet kan sikre fremtidige arbeidsplasser

Det ble i dag kjent at Equinor vil investere 7,8 milliarder på Troll-feltet. – Dette er en viktig investering for fremtidige arbeidsplasser her til lands og for norsk industriutvikling, sier Fellesforbundets leder, Jørn Eggum.

Publisert 03.07.2018 kl. 15:08

Nye tariffavtaler!

– En tariffavtale er selve fundamentet for å få til gode lønns- og arbeidsvilkår i en bedrift. Vi i Fellesforbundet er glade for at vi i juni opprettet 37 nye tariffavtaler, og at vi dermed har bidratt til ordnede forhold på mange arbeidsplasser, sier forbundsleder Jørn Eggum. Han gratulerer de nye bedriftene og forbundets medlemmer med opprettelsen av avtalene!

Publisert 02.07.2018 kl. 06:55

En ferdigsvelget kamel

Denne våren har regjeringen gått på en rekke nederlag i Stortinget. Aftenposten melder om 40 kameler Erna Solberg har måttet svelge. I førsommerens pressekonferanse løftet statsministeren vedtaket om å stramme inn bemanningsbransjen som mest problematisk.

Publisert 27.06.2018 kl. 11:06

Resultat uravstemning: Glass og VTA

Resultatene etter uravstemning innen glass og VTA i årets lønnsoppgjør er nå klar.

Publisert 27.06.2018 kl. 10:55

Sommerferie: Dette har du rett på

Det er straks sommerferie for de fleste av oss. Men visste du at du både har krav på og plikt til å ta ferie? Eller at du gjennom tariffavtalen din har rett på en femte ferieuke og mer feriepenger? Her er svar på spørsmål du kanskje har:

Publisert 22.06.2018 kl. 11:55

Tar grep mot useriøse aktører i bilbransjen

Torsdag 21. juni ble det klart: Et eget bransjeprogram for å bekjempe useriøsitet, arbeidslivskriminalitet og sosial dumping i bilbransjen startes opp til høsten. – Dette har vi i Fellesforbundet og Norges Bilbransjeforbund (NBF) jobbet med i lang tid, så det er en gledens dag, fastslår Kine Asper, forbundssekretær i Fellesforbundet.

Publisert 22.06.2018 kl. 10:52

Ledig stilling: Faglig sekretær v/distriktskontoret Hordaland/ Sogn & Fjordane

Fellesforbundet søker etter faglig sekretær til distriktskontoret Hordaland/Sogn og Fjordane som er tilknyttet det administrative distriktskontoret ADK Vest. ADK Vest har idag 7 ansatte. Kontorsted for stillingen er Bergen.

Publisert 19.06.2018 kl. 12:51

Jørn Eggum talte til representantskapet i Norsk Transportarbeiderforbund

Under Norsk Transportarbeiderforbund (NTF) sitt representantskapsmøte torsdag 14. juni manet Fellesforbundets leder, Jørn Eggum, til kamp mot sosial dumping og et useriøst arbeidsliv.

Publisert 15.06.2018 kl. 12:18

Representantskapsmøte med fokus på klima

Onsdag 6. juni 2018 ble Fellesforbundets representantskapsmøte avholdt på Tøyen i Oslo. Først på agendaen sto klima – hvordan skal forbundet møte klimautfordringene i de ulike bransjene vi organiserer innenfor?

Publisert 06.06.2018 kl. 16:02