Se nyheter hos din lokale avdeling

Hva bør gjøres med bemanningsbransjen?

Nulltimerskontrakter og løsarbeidere? Hva bør gjøres med bemanningsbransjen i Norge? Høy temperatur da forbundsleder Jørn Eggum møtte Anne Cecilie Kaltenborn fra NHO Service til debatt på Arendalsuka!

Publisert 19.08.2017 kl. 21:39

Jonas Gahr Støre om gullet i norsk arbeidsliv!

Få med deg praten med Jonas Gahr Støre fra Arbeiderpartiet og tillitsvalgt Carl Petter Launer om gullet i det norske arbeidslivet, viktigheten av faste ansettelser og hvorfor arbeidsmiljøloven må forsterkes! Loset av rådgiver Iselin Paulsen.

Publisert 18.08.2017 kl. 20:54

Jørn og Anita om innovasjon!

Få med deg praten fra Arendalsuka mellom Jørn Eggum og direktør i Innovasjon Norge,Anita Krohn Traaseth! Godt loset av Jens-Petter Hagen blir både innovasjon, arbeidsplasser, useriøsitet og nye næringer berørt!

Publisert 17.08.2017 kl. 15:26

Jørn og Kristin om reiselivsnæringen!

Forbundsleder Jørn Eggum møtte onsdag direktør i NHO Reiseliv, Kristin Krohn Devold, for en "Kaffe på dekk"- samtale. I denne videoen får du høre at yrkene i hotell og restaurant må få høyere status og det må være nulltoleranse for seksuell trakassering!Og- allmenngjøring er også tema!

Publisert 16.08.2017 kl. 21:24

-Viktig å være med der det skjer!

Fellesforbundet deltar sammen med Industri Energi og NNN på en felles LO stand På den store havbruksmessen Aqua Nor i Trondheim. Her møtes alt som kan krype og gå av aktører i den sterkt voksende havbruksnæringen. - Det er viktig å være tilstede der det skjer, sier forbundssekretær Kine Asper.

Publisert 16.08.2017 kl. 20:49

Møte med tillitsvalgte i Arendal

Under Arendalsuka i dag, hadde forbundets ledelse med Jørn Eggum i spissen møte med lokale tillitsvalgte fra avdelingene i Agder. På dagsorden stod forbundets prioriterte oppgaver for 2017.

Publisert 15.08.2017 kl. 15:05

Fellesforbundet aktive på Arendalsuka

Mandag 14. august åpner Arendalsuka 2017 og Fellesforbundet vil være tilstede med flere aktiviteter og mange tillitsvalgte. Forbundets hovedarrangement er tirsdag hvor tema er «Går vi inn i et løsarbeidersamfunn uten faste ansettelser?» Blant deltakerne på møtet er Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre.

Publisert 10.08.2017 kl. 11:08

Når og hvor kan jeg stemme?

Hvor og når kan du stemme ved stortingsvalget i 2017? Vi gir deg informasjonen du trenger!

Publisert 10.08.2017 kl. 10:00

Arendalsuka: Går vi mot et løsarbeidersamfunn?

Gå ikke glipp av vårt hovedarrangement på Arendalsuka! Går vi mot et løsarbeidersamfunn? Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre kommer! Vi inviterer til debatt og samtale med blant andre forbundsleder Jørn Eggum, forfatterne Elin Ørjasæter og Line Eldring.

Publisert 09.08.2017 kl. 13:02

Regjeringen legger regningen på vanlige folk!

Forbundsleder Jørn Eggum skriver i dagens VG om hvordan avgiftsøkningene fra regjeringen har gått utover vanlige folk. - Regjeringen har redusert bidraget fra de mest velstående og lagt mye av regninga på vanlige folk, skriver Eggum.

Publisert 07.08.2017 kl. 09:39