Se nyheter hos din lokale avdeling

Flyforbudet må opprettholdes!

Fagforbundene som organiserer oljearbeidere offshore krever at flyforbudet for Super Puma-helikoptre EC225LP og AS332L2 opprettholdes! Mange oljearbeidere frykter at de nå kan bli tvunget til å fly med samme helikoptertypen som havarerte ved Turøy 29.april i år, hvor 13 mennesker mistet livet, om flyforbudet blir fjernet.

Publisert 22.12.2016 kl. 08:00

Gode resultater, men også utfordringer!

- Vi har bak oss et år med mange gode resultater, men vi har også foran oss flere utfordringer! Slik oppsummerer forbundsleder Jørn Eggum sitt første hele år som leder i Fellesforbundet.

Publisert 21.12.2016 kl. 08:22

Kan fagbevegelsen samles om tjenestepensjon?

Dag Odnes fra Fellesforbundet og Jon Hippe fra FAFO skriver i dagens Klassekampen om pensjonsutredningen som ble lagt frem torsdag. - Vi tror utredningens drøfting om tjenestepensjon kan gi grunnlag for en løsning som arbeidstakersiden kan enes om.

Publisert 16.12.2016 kl. 10:25

- Pensjon fra første krone og første time!

Torsdag kom pensjonsutredningen, som Fellesforbundet jobbet for under vårens tariffoppgjør. - Utredningen bygger opp under flere av våre krav, som opptjening av tjenestepensjon fra første krone og første time, og at arbeidstakerne får egen pensjonskonto, sier forbundsleder Jørn Eggum.

Publisert 15.12.2016 kl. 14:06

Behandling av arbeidstidsordninger før jul

Siste frist for å få behandlet søknader om arbeidstidsordninger i Fellesforbundet før jul vil være mandag 19. desember 2016.

Publisert 15.12.2016 kl. 12:46

Fellesforbundet øker stadig på sosiale medier

Fellesforbundet har snart 20 000 følgere på Facebook, og opplever stadig økt engasjement på sine budskap i sosiale medier. -Godt fagforeningsarbeid blir enda bedre når vi kommuniserer med medlemmer og støttespillere der de er, sier kommunikasjonsrådgiver i Fellesforbundet, Iselin Paulsen, til Magasinet for fagorganiserte. Foto: Erlend Angelo

Publisert 15.12.2016 kl. 09:12

Du har Norges beste innboforsikring

Du har allerede Norges beste innboforsikring som en del av medlemskapet ditt. (Gjelder ikke elevmedlemmer) Forsikringen heter Kollektiv Hjemforsikring og har gitt medlemmer trygghet i over 50 år. Nå er den blitt enda bedre.

Les saken hos lofavor.no

Publisert 13.12.2016 kl. 09:30

-Falske tariffavtaler må bort!

Falske tariffavtaler, der arbeidstiden og bruken av innleie økes, brer om seg i byggebransjen! -Det undergraver det seriøse arbeidslivet og ansatte hindres fra å organisere seg, advarer nestleder i Fellesforbundet, Steinar Krogstad i Dagsavisen. Både Fellesforbundet og Arbeiderpartiet krever nå en innstramming av #arbeidsmiljøloven.

Les saken hos dagsavisen.no

Publisert 09.12.2016 kl. 10:34

Fagskolen – et skritt i riktig retning

- Dette er viktig skritt i riktig retning, sier forbundssekretær Knut Øygard om regjeringens stortingsmelding om fagskolen, Fagfolk for framtida.

Publisert 05.12.2016 kl. 15:33

Bronse til Alf Sundal i Yrkes-EM!

Sveiseren Alf Sundal tok bronse i Yrkes-EM! 22-åringen jobber til daglig på Kværner Stord. - Bronsemedalje er en bragd, og vi gratulerer deg så mye! Vi er stolte over å ha så dyktige fagarbeidere i forbundet, sier forbundsleder Jørn Eggum. Sundal er nummer to fra høyre på bildet.

Publisert 04.12.2016 kl. 19:59