Feil i innmeldingsskjema/technical error in enrollment form

Det har dessverre oppstått en teknisk feil i Fellesforbundets innmeldingsskjema. Så hvis du ønsker å bli medlem, ta kontakt med oss på e-post: medlemsavd@fellesforbundet.no. Da sender vi deg innmeldingsskjemaet på e-post.

Information in English: Unfortunately Fellesforbundet has discovered a technical error in our (Norwegian) enrollment form. So if you wish to become a member, please contact us at the e-mail address: medlemsavd@fellesforbundet.no. We will send you the form by e-mail.

Se dine medlemsfordeler

Jobber du på bedrift med tariffavtale, har du:

• Fire dager mer ferie
  • 12 % feriepenger
  • Sentrale lønnstillegg
  • Kollektive lokale lønnsforhandlinger
  • Hjelp ved oppsigelse, permittering og omstilling
  • Tillegg ved helligdags-, helg- og nattearbeid
  • Støtte til kurs og utdanning
  • 14 dager betalt pappaperm i forbindelse med fødsel
  • AFP (Avtalefestet pensjon)
  • I tillegg mange medlemsfordeler gjennom LOfavør!

Dine forsikringer i Fellesforbundet

• LOfavør Kollektiv hjemforsikring: En fullverdiforsikring av innbo og løsøre som også inneholder en ansvarsforsikring, en rettshjelpsforsikring og en toppsikring på ditt innbo og løsøre.
  • LOfavør Grunnforsikring: Forsikringen gir økonomisk «førstehjelp» i form av en engangsutbetaling når et medlem, ektefelle/samboer eller barn dør. Forsikringen gjelder ikke elev- og studentmedlemskap.
  • LOfavør Fritidsulykkesforsikring: Forsikringen gir økonomisk støtte ved død, invaliditet og behandlingsutgifter som følge av ulykke i fritiden. Den gjelder for alle medlemmer inntil 70 år, unntatt student- og elevmedlemmer.

Vi hjelper deg!

• Som medlem har du rett til rettshjelp i saker om lønns- og arbeidsvilkår etter konkret vurdering av forbundet.
  • I saker om manglende utbetalinger, oppsigelser og yrkesskader har du rett på hjelp uansett om det er tariffavtale på arbeidsplassen eller ikke.