Forbundsstyret på Utøya

Fellesforbundets forbundsstyre besøker i dag Utøya. Landsmøtet i Fellesforbundet bevilget sju millioner kroner etter hendelsene 22. juli 2011, og i dag fikk forbundsstyret se arbeidet som er gjort etter gjenoppbyggingen på øya.

Forbundsstyret startet besøket med en omvisning ved daglig leder Jørgen Watne Frydnes, og ved rådgiver Vegard Grøslie Wennesland i Fellesforbundet som var på Utøya i 2011, og som overlevde massakren. Omvisningen ble et sterkt møte for mange.

Fellesforbundets forbundsstyre benyttet også lokalitetene på Utøya til å ha et ordinært forbundsstyremøte. På dagsorden står blant annet gjennomgang av forslagene fra forbundet til LO-kongressen i mai.

Bli medlem!

Become a member!
Vi hjelper deg med:

• sentrale lønnstillegg
  • kollektive lokale forhandlinger
  • juridisk bistand ved behov
  • støtte til etterutdanning

...og mye, mye mer

Se dine medlemsfordeler

Hvem organiserer vi?

Fellesforbundet organiserer arbeidstakere innen et bredt spekter av yrkesgrupper i privat sektor. Studenter, elever og lærlinger er også velkomne som medlemmer hos oss! I dag organiserer vi medlemmer innenfor:

• byggeindustrien