Kampanje for unge: «Kjedelig, men viktig»!

Er du ung og ny i arbeidslivet? Da er det vel verdt å sette seg inn i hvilke rettigheter og plikter du har! Hvor mye skal du jobbe, for eksempel? Og hvilke pauser har du krav på?

Dette og mye mer får du svar på gjennom kampanjen «Kjedelig, men viktig». Du finner mye informasjon på kampanjens hjemmeside, i tillegg kan du se en rekke informasjonsfilmer på YouTube. Her finner du også de samme kampanjefilmene med engelske undertekster.

Bak kampanjen står Treparts bransjeprogram uteliv, som består av arbeidstaker- og arbeidsgiverorganisasjonene Virke, NHO Reiseliv, Fellesforbundet, KS, Parat og Arbeidstilsynet.

Bli medlem!

Become a member!
Vi hjelper deg med:

• sentrale lønnstillegg
  • kollektive lokale forhandlinger
  • juridisk bistand ved behov
  • støtte til etterutdanning

...og mye, mye mer

Hvem organiserer vi?

Fellesforbundet organiserer arbeidstakere innen et bredt spekter av yrkesgrupper i privat sektor. Studenter, elever og lærlinger er også velkomne som medlemmer hos oss! I dag organiserer vi medlemmer innenfor:

• byggeindustrien
  • leverandør-, verksted- og teknologiindustrien