Ledig stilling: Regionalt verneombud (RVO) i Rogaland (vikar)

Fellesforbundet søker etter vikar for vårt regionale verneombud (RVO) for byggevirksomhet i Rogaland. Den utlyste stillingen er et sykdomsvikariat med antatt varighet 6 måneder, med mulighet for forlengelse.

Arbeidsoppgaver:

RVOs oppgave er å bidra til bedre sikkerhet og arbeidsmiljø for alle arbeidstakere, primært på de arbeidsplassene som ikke har valgt verneombud eller opprettet arbeidsmiljøutvalg, samt for enmannsbedrifter på arbeidsplassen. RVO reiser uanmeldt på besøk til arbeidsplassene. RVO har i tillegg som en prioritert oppgave å drive informasjon på videregående skoler med bygg- og anleggsfag samt byggtekniske linjer.

Kvalifikasjoner:
Det kreves minst tre års erfaring fra arbeid innenfor byggfagene iht forskrift om administrative ordninger § 3-3 av 1.1.2013. Det er også et krav om at RVO skal ha erfaring som tillitsvalgt, herav minst to år som verneombud.Den som tilsettes må ha god kunnskap om arbeidsmiljøloven og relevante forskrifter og veiledninger. I tillegg er det ønskelig med relevant fagbrev og Arbeidsmiljøskolen.

Vi ser etter deg som har god fremstillings- og formidlingsevne både på norsk og engelsk, og gjerne erfaring fra planlegging og gjennomføring av kurs og konferanser.

Reisevirksomhet er en viktig del av arbeidet, og det kreves førerkort og bil til disposisjon.

Personlige egenskaper:
Du må ha evne til å arbeide selvstendig og være systematisk. For stillingen er det også viktig at du har lett for å komme i kontakt med mennesker, at du er initiativrik og nøyaktig og har en positiv innstilling til nye utfordringer. Du må trives med å jobbe en god del på egenhånd og med mye kjøring i bil.

Vi tilbyr:
Utfordrende arbeidsoppgaver, godt arbeidsmiljø, lønn etter Fellesforbundets lønnssystem, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt mulighet for faglig og personlig utvikling.

Fellesforbundet ønsker et mangfold på arbeidsplassen som gjenspeiler befolkningen med hensyn til kjønn, alder, funksjonsevne og flerkulturell bakgrunn.

Søknadsfrist: 24. september 2018

Se fullstendig stillingutlysning her.

Søk på stillingen her.