Stilling ledig: Organisasjonsarbeider - avdeling 8 (Skien)

Vi er en fagforening og har ca 3600 medlemmer og ca 165 bedrifter med tariffavtale. Vi er 7 ansatte; 3 org.arbeidere, 2 oppmålere, 1 kontorsekretær og 1 valgt leder.

Arbeidsoppgavene er innenfor bransjene til Fellesforbundet.

Vi søker en medarbeider i 100% stilling med følgende arbeidsoppgaver:
• Arbeidsoppgavene vil bestå i: Å styrke tilgangen av medlemmer til avdelingen
og forbundet ved oppsøkende virksomhet.
• Drive medlemsservice og bistå klubber og tillitsvalgte.
• Merkantilt arbeid; herunder vedlikehold av medlemssystem, registrering av trekklister, i økende grad elektroniske, følge opp og løse avvik.
• Vedlikehold av hjemmeside.
• Ta del i avdelingens løpende arbeidsoppgaver.

Avdelingsstyret er arbeidsgiver og det foreligger stillingsinstruks for stillingen.

Ønskede egenskaper:
Vi søker etter en person med bred organisasjonserfaring, som har god kjennskap til tariffavtaler, lov og regelverk. Erfaring fra rekruttering og tillitsmannsarbeid. Vi legger vekt på at du er initiativrik, nøyaktig og har en positiv innstilling til nye utfordringer. Du må kommunisere godt muntlig og skriftlig på norsk. Du må kunne arbeide selvstendig, være systematisk, ha stor arbeidskapasitet og utpreget evne til å samarbeide. Reisevirksomhet må påregnes og det kreves førerkort og bil til disposisjon. Det forutsettes også god kjennskap til bruk av data som arbeidsverktøy. Stillingen innebærer mye kontakt med bedrifter, tillitsvalgte og medlemmer direkte, pr telefon og e-post.

Vi tilbyr:
• Fleksibel arbeidstid og sommertid
• Lønn etter avtale basert på forbundets lønnsskala og god pensjons- og forsikringsordning.
• Muligheter for faglig og personlig utvikling.

Nærmere informasjon om stillingen kan fås ved henvendelse til avdelingsleder,
Roald Stykket tlf. 951 54 104 eller på e-post: roald.stykket@fellesforbundet.org

Søknadsfrist er 17. desember 2018

Tiltredelse etter avtale.