Ledig stilling som organisasjonssekretær i Fellesforbundet avdeling 7

Fellesforbundet avdeling 7 søker organisasjonssekretær

Litt om oss:

Vi er en fagforening og har ca 4550 medlemmer og ca 190 bedrifter med tariffavtale.

Vi er 10 ansatte; 5 organisasjons sekretærer, 1 oppmåler, 2 kontorsekretærer 1 kontorleder og 1 valgt leder.

Arbeidsoppgavene er innenfor bransjene til Fellesforbundet.

Vi søker en medarbeider i 100% stilling med følgende arbeidsoppgaver:

• Arbeidsoppgavene vil bestå i: Å styrke tilgangen av medlemmer til avdelingen
  • og forbundet ved oppsøkende virksomhet.
  • Drive medlemsservice og bistå klubber og tillitsvalgte.
  • Ta del i avdelingens løpende arbeidsoppgaver.
  • Jobbe opp mot offshore rotasjon

Avdelingsstyret er arbeidsgiver og det foreligger stillingsinstruks for stillingen.

Ønskede egenskaper:

Vi søker etter en person med bred organisasjonserfaring, som har god kjennskap til tariffavtaler, lov og regelverk. Erfaring fra rekruttering og tillitsmannsarbeid. Vi legger vekt på at du er initiativrik, nøyaktig og har en positiv innstilling til nye utfordringer. Du må kommunisere godt muntlig og skriftlig på norsk, samt muntlig Engelsk. Du må kunne arbeide selvstendig, være systematisk, ha stor arbeidskapasitet og utpreget evne til å samarbeide. Reisevirksomhet må påregnes, og det kreves førerkort og bil til disposisjon. Det forutsettes også god kjennskap til bruk av data som arbeidsverktøy. Stillingen innebærer mye kontakt med bedrifter, tillitsvalgte og medlemmer direkte, pr telefon og e-post.

Vi tilbyr:

• Fleksibel arbeidstid
  • Lønn etter avtale basert på forbundets lønnsskala og gode pensjons- og forsikringsordninger.
  • Muligheter for faglig og personlig utvikling.

Nærmere informasjon om stillingen kan fås ved henvendelse til avdelingsleder,

Rolf-Geir Hillestad tlf. 95 90 22 91 eller på e-post: rolfgeir@ff7.no eller kontorleder Morten Magnussen tlf 90 18 25 22 eller på e-post morten@ff7.no

Søknadsfrist er 30. september 2019

Tiltredelse etter avtale.