Trapper opp Foodora-streiken

Vi i Fellesforbundet har i dag varslet Riksmekleren om at vi trapper opp streiken i Foodora. - Vi tar ut 40 stykker, slik at totalen nå er 142 som er eller blir tatt ut i streik, sier forbundsleder Jørn Eggum.

Publisert idag kl. 19:34

Stilling ledig: Faglig sekretær/organisasjonsarbeider - Trondheim

Fellesforbundet avdeling 12 søker faglig sekretær/organisasjonsarbeider

Publisert idag kl. 14:07

Streik: Foodora nekter de ansatte tariffavtale

102 ansatte i Foodora blir tatt ut i streik fra i morgen, tirsdag. - Vi har fremmet krav om tariffavtale på vegne av våre medlemmer. Det er svært spesielt at et selskap som tar mål av seg å være en seriøs aktør nekter ansatte denne rettigheten, sier leder i Fellesforbundet, Jørn Eggum.

Publisert 19.08.2019 kl. 19:11

Norske Skog Saugbrugs får full CO2-kompensasjon: - Endelig skjønner regjeringen poenget

Klima- og miljødepartementet har i dag vedtatt at Saugbrugs skal gis kompensasjon fullt ut, etter at Saugbrugs ba departementet vurdere grunnlaget for reduksjonen på nytt for årene 2018-2020. Fellesforbundet roser regjeringen for at de endelig har valgt å gi en av verdens mest miljøvennlige papirfabrikker støtte.

Publisert 09.08.2019 kl. 11:10

Fellesforbundet er på Arendalsuka!

Neste uke er det igjen duket for politisk festival i Arendal, og igjen er Fellesforbundet tilstede, og serverer både faglig tyngde, politisk engasjement, underholdning og mat.

Publisert 07.08.2019 kl. 16:07

Ferieavvikling: Arbeidstidsordninger

Publisert 04.07.2019 kl. 12:30

Sommerferie: Dette er dine rettigheter

Det er straks sommerferie for mange av oss. Men visste du at du både har krav på og plikt til å ta ferie? Eller at du gjennom tariffavtalen din har rett på en femte ferieuke og mer feriepenger? Her er svar på spørsmål du ikke visste at du hadde.

Publisert 02.07.2019 kl. 10:30

Nye tariffavtaler!

Nå får enda flere medlemmer bedre lønns- og arbeidsvilkår: Hele 16 nye tariffavtaler kom på plass i løpet av juli 2019. – Tariffavtalene er et middel i kampen for et seriøst arbeidsliv, fastslår forbundsleder, Jørn Eggum. Han gratulerer medlemmene og bedriftene med avtalene.

Publisert 01.07.2019 kl. 08:00

Nye tariffavtaler!

Nå får enda flere medlemmer bedre lønns- og arbeidsvilkår: Hele 17 nye tariffavtaler kom på plass i løpet av juni 2019. – Tariffavtalene er et middel i kampen for et seriøst arbeidsliv, fastslår forbundsleder, Jørn Eggum. Han gratulerer medlemmene og bedriftene med avtalene.

Publisert 01.07.2019 kl. 08:00

Ber om innspill til nye læreplaner for yrkesfag

Arbeidet med nye læreplaner for alle fag har blitt lagt ut til en åpen innspillsrunde. - Dette er en fantastisk mulighet for våre tillitsvalgte og bedrifter til å ta del i utviklingen av fagene våre, sier forbundssekretær i Fellesforbundet, Per Skau.

Publisert 28.06.2019 kl. 11:10