Hopp til hovedinnhold
Kurs

Organiseringskurs level 2

Scandic Nidelven i Trondheim, Trondheim [Se i kart]

24.09.2024 - 26.09.2024

kl. 11.00 - 14.00

Legg til i kalender

Lær mer om hvordan vi blir bedre på å få aktive medlemmer og bygge aktive klubber. Vi inviterer til Organiseringskurs level 2. Kurset starter tirsdag 24. september, kl. 11.00 og avsluttes torsdag 26. september, kl. 14.00. Informasjon om påmelding kommer!

Målgruppe:   

Målgruppen for kurset er dere som jobber med, eller er frikjøpt for, å jobbe med organisering i en av Fellesforbundets avdelinger. Det er en forutsetning for å delta på dette kurset at man har vært med på kurset organisering level 1 (også kalt «faglig påfyll for ansatte og valgte i avdelingene»). 

Tema:   

Kurset vil i stor grad bygges opp rundt organiseringsprosjekter dere jobber med til daglig. Alle deltakerne skal sende inn en beskrivelse av bedriften/bransjen/annet dere vil bruke på kurset på forhånd. Det kan være et sted dere sliter med å organisere opp, en klubb som ligger i dvale eller noe annet som gjør at dere gjerne vil diskutere med andre, og få råd og ideer for å komme videre. 

I tillegg kommer vi til å ha innledninger og diskusjoner om hvordan man kan organisere i bedrifter hvor folk jobber spredt, og hvordan man må jobbe planmessig med klubber for å opprettholde aktivitet og medlemsmasse. 

Praktisk informasjon:   

  • Fellesforbundet dekker reiseutgifter og oppholdet på hotellet (hotellrom bookes av Fellesforbundet for alle deltakere).  
  • Flybilletter bestilles når opptaksbrevet er mottatt (informasjon om dette i opptaksbrevet som sendes ut noen uker før kursstart)
  • Det betales ikke tapt arbeidsfortjeneste for kurset og vi forventer at ansatte i avdelingen beholder sin lønn under oppholdet. 
  • Det benyttes elektronisk reiseregning på kurset/konferansen (informasjon om dette vil bli sendt ut til deltakerne) 

Program:  

Program for kurset vil bli sendt ut til påmeldte.