Tariffavtale for distribusjon og budtjenester i Foodora Tariffoppgjøret 2022

Her vil du fortløpende finne informasjon om denne overenskomsten i tariffoppgjøret 2022.

FF-Buss og sykkelbud-RGB.pngForhandlingene på Foodora-avtalen fortsetter 13. og 14 juni.

Fellesforbundet og Virke startet forhandlingene på Foodora-avtalen 27. april. Etter flere timers forhandling ble ikke partene enige, og har besluttet å fortsette forhandlingene 13. og 14 juni.

Fellsforbundet gikk til forhandlingene med krav om at de ansatte skal få skikkelig betalt og en generell styrking av ubekvemstillegg.

– Slik situasjon er i dag med økte utgifter er selvfølgelig økt lønn et aldeles viktig punkt i årets forhandligner. Mange av de ansatte jobber ofte kvelder, helger og på helligdager da vi andre har fri, for at vi skal få levert mat på døra. For arbeid på ubekvemme tider må de få skikkelig betalt, og en styrking av ubekvemstillegg er viktig, sier forhandligsleder Ole Einar Adamsrød fra Fellesforbundet.

Fellesforbundets forhandlingsdelegasjon. Fra venstre: Joakim Johansen, Paul Olai-Olssen, Olga Ersova,
Ole Einar Adamsrød (Forhandlingsleder) og Morten Børke.