Hopp til hovedinnhold

Gammel artikkel!

Denne artikkelen er mer enn 1 år gammel.

Faglig sekretær - tariffavdelingen

Vil du ha muligheten til å utgjøre en forskjell? Nå er det ledig stilling som faglig sekretær i tariffavdelingen ved hovedkontoret.

Tariffavdelingen har ansvaret for Fellesforbundets arbeid med tariffavtaler, forhandlinger og tvisteløsning. Avdelingen har også et hovedansvar for forbundets rekrutteringsarbeid, medlems- og tillitsvalgtsopplæring og ungdomsarbeid. 
  
Den utlyste stillingens fagområde utgjør en viktig del av kjernen i vår organisasjon og inneholder et variert spekter av oppgaver.

 
Arbeidsoppgaver

Vi ønsker oss en ny medarbeider som vil bidra til organisasjonsbygging og utvikling av tariffavtaler innenfor hotell og restaurantbransjen. Som sekretær i Fellesforbundet vil oppgavene dine blant annet bestå av å føre forhandlinger og løse tvister på grunnlag av våre tariffavtaler. I tillegg kommer arbeid med utvikling av forbundets lønns- og tariffpolitikk, generell saksbehandling innenfor lov- og avtaleverk, rekrutteringsarbeid og skolering av tillitsvalgte. Noe reisevirksomhet må påregnes.

 
Kvalifikasjoner

Du må ha erfaring som tillitsvalgt og inneha forhandlingskompetanse innenfor forbundets bransjeområder. Vi ønsker at du har god kjennskap til relevant lov- og avtaleverk som omfatter lønns- og arbeidsvilkår. I stillingen som sekretær er det viktig med god muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Det vil være en fordel med yrkesfaglig erfaring innen et av forbundets organisasjonsområder. 

 
Personlige egenskaper
  • Initiativrik
  • Positiv innstilling til nye utfordringer
  • Evne til å jobbe selvstendig, systematisk og nøyaktig 
  • Samarbeidsvillig og fleksibel
 
Vi tilbyr

Vi kan tilby deg utfordrende arbeidsoppgaver, et godt arbeidsmiljø, lønn etter forbundets lønnssystem og gode pensjons- og forsikringsordninger. Som medarbeider i Fellesforbundet vil du tidvis kunne oppleve stort arbeidspress, men du vil også bli gitt spillerom og fleksibilitet til å løse egne oppgaver. 

Som ansatt i Fellesforbundet gis du også mulighet til å styrke din faglige og personlige kompetanse gjennom arbeidsoppgaver og kurs/videreutdanning. 

Fellesforbundet ønsker et mangfold på arbeidsplassen som gjenspeiler befolkningen med hensyn til kjønn alder, funksjonsevne og flerkulturell bakgrunn.

For mer informasjon om stillingen, kontakt avdelingsleder Knut Øygard, telefon 901 67 667, eller nestleder Bjørn Skogstad, telefon 915 48 047.   

 

SØK PÅ STILLINGEN HER