Hopp til hovedinnhold

RVO-ordningen: Årsrapport for hotell, restaurant og renhold 2018

De regionale verneombudene (RVO) er gode ressurspersoner også for bedrifter som i utgangspunktet har ting på stell, mener forbundssekretær i Fellesforbundet, Clas Delp.

Sist oppdatert 27.09.2019 (kl. 13.12)

Det kommer fram av årsrapporten som nylig ble lagt fram at utviklingen det siste året viser at mange virksomheter ønsker hjelp og bistand av RVO-ene til å få på plass en velfungerende vernetjeneste og et systematisk HMS-arbeid. Derfor har RVO-ene også brukt tid og ressurser på å arrangere gruppeveiledninger i vernetjeneste og HMS-arbeid i tillegg til primæroppgaven som er å besøke virksomheter i hotell- og restaurantbransjen.

Forbundssekretær Clas Delp i Fellesforbundet mener de regionale verneombudene er gode ressurspersoner også for bedrifter som i utgangspunktet har ting på stell, for selv om systemene er på plass er det alltid rom for forbedring.

-Vi er glad for at både ansatte og bedrifter gjør seg nytte av kompetansen til de regionale verneombudene til andre aktiviteter enn de rene bedriftsbesøkene, sier forbundssekretæren.

Les hele rapporten her