Få en fagforeningsmann på tinget!

Fellesforbundets nestleder Steinar Krogstad mangler noen få stemmer for en stortingsplass. – Arbeidsfolk fortjener en ny regjering, sier han.

Gi Fellesforbundets nestleder Steinar Krogstad din stemme!

Det er 20 år siden Steinar Krogstad gikk fra å være en av gutta på gølvet i Veidekke til å bli tillitsvalgt på heltid. I halvparten av den tiden har han vært forbundssekretær og nestleder i Fellesforbundet.

Nå stiller han til valg for Arbeiderpartiet i Sør-Trøndelag. På meningsmålingene mangler han bare noen få hundre stemmer for å komme inn.

Steinar har ikke noe ønske om å forlate posten i Fellesforbundet, men ønsker å være en klar stemme fra fagbevegelsen inn i Stortinget.

– Jeg føler jeg har Fellesforbundets 160 000 medlemmer i ryggen. Jeg vil være en sterk talsmann for vanlige folk.

Skal du stemme på Steinar? Her finner du valglokalet

Bli kjent med Steinar

– Bedre arbeidsliv

Steinars kampsaker er hele og faste stillinger og et bedre arbeidsliv for alle.

– Arbeiderpartiet er partiet for arbeidsfolk. Vi ønsker en annen retning for arbeidslivet enn hva høyreregjeringen har ført i åtte år, sier han og legger til:

– Pensjon fra første krone, økning i fagforeningsfradraget og innstramming på bruk av innleie er noen av sakene som er viktig for oss, forteller han.

steinar og jørn.jpg

Lederens støtte

Forbundsleder Jørn Eggum oppfordrer velgerne i Sør-Trøndelag til å stemme på Steinar Krogstad.

– Steinar er en knallsterk kandidat for arbeidsfolk. Han er den av Fellesforbundets tillitsvalgte som har størst sjans til å komme inn på Stortinget. Vi trenger Steinar der!

Fellesforbundet vil ha en rødgrønn regjering som satser på et organisert arbeidsliv, hele og faste stillinger og fellesskap foran skattegaver til de rike.

– Nå er det arbeidsfolks tur, slår Eggum fast.

Les mer om Fellesforbundets valgkampsaker