Gratulerer med tariffavtale!

Norske Skog Saugbrugs får full CO2-kompensasjon: - Endelig skjønner regjeringen poenget

Klima- og miljødepartementet har i dag vedtatt at Saugbrugs skal gis kompensasjon fullt ut, etter at Saugbrugs ba departementet vurdere grunnlaget for reduksjonen på nytt for årene 2018-2020. Fellesforbundet roser regjeringen for at de endelig har valgt å gi en av verdens mest miljøvennlige papirfabrikker støtte.

Publisert 09.08.2019 kl. 11:10

Fellesforbundet er på Arendalsuka!

Neste uke er det igjen duket for politisk festival i Arendal, og igjen er Fellesforbundet tilstede, og serverer både faglig tyngde, politisk engasjement, underholdning og mat.

Publisert 07.08.2019 kl. 16:07

Ferieavvikling: Arbeidstidsordninger

Publisert 04.07.2019 kl. 12:30

Sommerferie: Dette er dine rettigheter

Det er straks sommerferie for mange av oss. Men visste du at du både har krav på og plikt til å ta ferie? Eller at du gjennom tariffavtalen din har rett på en femte ferieuke og mer feriepenger? Her er svar på spørsmål du ikke visste at du hadde.

Publisert 02.07.2019 kl. 10:30

Nye tariffavtaler!

Nå får enda flere medlemmer bedre lønns- og arbeidsvilkår: Hele 16 nye tariffavtaler kom på plass i løpet av juli 2019. – Tariffavtalene er et middel i kampen for et seriøst arbeidsliv, fastslår forbundsleder, Jørn Eggum. Han gratulerer medlemmene og bedriftene med avtalene.

Publisert 01.07.2019 kl. 08:00

Nye tariffavtaler!

Nå får enda flere medlemmer bedre lønns- og arbeidsvilkår: Hele 17 nye tariffavtaler kom på plass i løpet av juni 2019. – Tariffavtalene er et middel i kampen for et seriøst arbeidsliv, fastslår forbundsleder, Jørn Eggum. Han gratulerer medlemmene og bedriftene med avtalene.

Publisert 01.07.2019 kl. 08:00

Ber om innspill til nye læreplaner for yrkesfag

Arbeidet med nye læreplaner for alle fag har blitt lagt ut til en åpen innspillsrunde. - Dette er en fantastisk mulighet for våre tillitsvalgte og bedrifter til å ta del i utviklingen av fagene våre, sier forbundssekretær i Fellesforbundet, Per Skau.

Publisert 28.06.2019 kl. 11:10

Krever avklaringer i europapolitikken

- En god europapolitikk må bygge på god kunnskap. Derfor er det en klok innstilling representantskapet har landet på i dag, sier leder i Fellesforbundet, Jørn Eggum.

Publisert 27.06.2019 kl. 10:22

Restaurantbransjen: Arbeidstilsynet regner ikke med tips i allmenngjort lønn

Arbeidstilsynet vil ikke regne med mottatt tips når de sjekker om restaurantansatte har fått riktig allmenngjort lønn. – Vi er glad for at tilsynet presiserer og strammer inn sin egen praksis, sier forbundssekretær i Fellesforbundet, Clas Delp.

Publisert 27.06.2019 kl. 08:39

Vedtok valgkampstøtte

Fellesforbundets representantskap vedtok i dag valgkampstøtte til Arbeiderpartiet, SP, SV og Rødt.

Publisert 26.06.2019 kl. 16:09