Du er her: Forsiden / Landsmøte 2015

Banner

Landsmøte 2015


Arve Bakke: - Utøya er no tatt tilbake

09. oktober 2015 17:02

- Eg vil starte med 2011.  Det er eit år som i historia vil stå som eit minne om ein ugjerningsmann som på ein ufatteleg og bestialsk måte tok livet av menneske i regjeringskvartalet og på Utøya. Det var eit alvorleg brot på dei verdiar samfunnet vårt er bygd på, seier forbundsleder Arve Bakke til landsmøtet under innleinga om landsmøteperioden.
Les hele saken

Arve Bakke åpnet med flyktningkrisen, klima og arbeid

09. oktober 2015 14:19

Forbundsleder Arve Bakke åpnet i dag Fellesforbundets 7. ordinære landsmøte. Han la vekt på at Norge må ta sitt ansvar i møte med flyktningekrisen, og at vi må legge om til et lavutslipssamfunn. Bakke understreket også hvor viktig det er å organisere utenlandske arbeidstakere. - Vi har alltid bygd samfunnet vårt i kombinasjonen mellom politisk arbeid, gode tariffavtaler og å organisere folk!
Les hele saken

Solid økonomi i Fellesforbundet

09. oktober 2015 14:13

- Jeg er stolt over de økonomiske resultatene til Fellesforbundet, sier forbundsleder Arve Bakke i sin innledning om økonomien til landsmøtet.
Les hele saken

Jyrki Raina til landsmøtet: - Vi må forene våre krefter

09. oktober 2015 14:07

Foto: Morten M. Løberg - I en globalisert verden, må vi jobbe sammen over grensene mer enn noen gang tidligere, sier Jyrki Raina, generalsekretær i IndustriALL Global Union, i sin hilsningstale til Fellesforbundets landsmøte.
Les hele saken

Bjørn Skagestad og Minken Fosheim åpnet Fellesforbundets landsmøte

09. oktober 2015 14:02

Alle foto: Morten M. Løberg Fellesforbundets landsmøtet åpnes med den musikalske teaterforestillingen Carl og Fernanda. Forestillingen er spesiallaget til Fellesforbundet.
Les hele saken

Arve Bakkes minnetale til landsmøtet

09. oktober 2015 13:57

Forbundsleder Arve Bakke minnes medlemmer av Fellesforbundet som har gått bort i landsmøteperioden.
Les hele saken

Representantskapets innstillinger til landsmøtet

08. oktober 2015 20:28

Representantskapet behandlet i dag forslag til innstillinger til landsmøtet. Innstillingene omfatter både redaksjonskomiteer, valgkomitè og forslag til politiske uttalelser. Landsmøtet starter fredag, og vil ta endelig stilling til innstillingene. 

Kjøreplan dag for dag

08. oktober 2015 12:00

Nysgjerrig hva som er tema og når? her har du kjøreplanen, som viser tidspunkter og tema dag for dag.

Flere nyheter