Hopp til hovedinnhold

Ledige stillinger

Vil du jobbe i Fellesforbundet? Her kan du se oversikten over våre ledige stillinger og lese mer om hvordan det er å jobbe hos oss.

Er du opptatt av et rettferdig og trygt arbeidsliv, og har lyst til å jobbe i Norges største fagforbund i privat sektor? Som ansatt hos oss er du tett på viktige prosesser i norsk arbeidsliv. Fellesforbundet er sentrale i lønnsdannelsen for alle sektorer gjennom frontfaget, og vi jobber for at viktige saker for våre medlemmer får gjennomslag i norsk politikk.

Vi trenger flinke og engasjerte medarbeidere 

Her finner du oversikt over ledige stillinger, og hvordan du kan søke på disse.

Kommunikasjonsrådgiver - webredaktør 

Publisert Søknadsfrist

Vi søker etter en erfaren kommunikasjonsrådgiver som vil jobbe som webredaktør og utvikler. 

Du vil bli en del av et trivelig og dyktig kommunikasjonsteam på fem. Vi gir kommunikasjonsfaglige råd til våre kollegaer og produserer innhold for hele organisasjonen. Vi gleder oss til å få med deg på laget! 

Kommunikasjonsrådgiverens hovedansvar vil være drift og utvikling av nettsiden og andre digitale flater. Fellesforbundet er en organisasjon i utvikling og har et mål om å koble kommunikasjon, organisasjonsutvikling og digitalisering. Derfor ser vi også etter en kollega som har en bredere erfaring med utvikling av digitale verktøy. 

Vil du jobbe med tariff? Vi søker konsulent

Publisert Søknadsfrist

Er du opptatt av et rettferdig og trygt arbeidsliv, og har lyst til å jobbe i Norges største fagforbund i privat sektor? Fellesforbundets formål er å organisere arbeidstakere og fremme deres lønns- og arbeidsvilkår. Som ansatt hos oss er du tett på viktige prosesser i norsk arbeidsliv. Fellesforbundet er sentrale i lønnsdannelsen for alle sektorer gjennom frontfaget, og vi jobber for at viktige saker for våre medlemmer får gjennomslag i norsk politikk.

Vi søker etter en konsulent til tariffavdelingen. Tariffavdelingen har ansvaret for Fellesforbundets arbeid med tariffavtaler, forhandlinger og tvisteløsning. 

Er du en engasjert tillitsvalgt? Vi søker faglig sekretær

Publisert Søknadsfrist

Er du opptatt av et rettferdig og trygt arbeidsliv, og har lyst til å jobbe i Norges største fagforbund i privat sektor? Fellesforbundets formål er å organisere arbeidstakere og fremme deres lønns- og arbeidsvilkår. Som ansatt hos oss er du tett på viktige prosesser i norsk arbeidsliv. Fellesforbundet er sentrale i lønnsdannelsen for alle sektorer gjennom frontfaget, og vi jobber for at viktige saker for våre medlemmer får gjennomslag i norsk politikk. 

Tariffavdelingen har ansvaret for Fellesforbundets arbeid med tariffavtaler, forhandlinger og tvisteløsning. Vi søker etter en faglig sekretær som skal jobbe med flere av våre tariffavtaler.

Se våre ledige stillinger i Webcruiter.

Om Fellesforbundet

Fellesforbundet er Norges største fagforbund i privat sektor. Vi har mer enn 160.000 medlemmer og organiserer innen industrien, byggebransjen, hotell- og restaurant, transport, bilbransjen og mange andre bransjer i privat sektor. Fellesforbundet er det nest største forbundet i LO. Fellesforbundet har ca. 170 ansatte fordelt på hovedkontoret i Oslo, og våre sju regionkontorer som er spredt utover landet.