Signerer avtale om sammenslåing

‪I dag undertegnet forbundslederne Jørn Eggum og Lars Johnsen en avtale om en sammenslutning av Fellesforbundet og Norsk Transportarbeiderforbund. Resultatet kan bli et enda sterkere Fellesforbund.

Publisert idag kl. 13:06

Stilling ledig: Organisasjonsarbeider - avdeling 8 (Skien)

Publisert 09.11.2018 kl. 14:42

Folket samles om rettferdig pensjon

- Hadde Robin Hood levd i dag, hadde han stått sammen med oss på denne politiske markeringen, fastslo Jørn Eggum under sin tale foran Stortinget i dag, der flere tusen hadde møtt opp for å vise støtte til LOs krav om pensjon fra første krone.

Publisert 08.11.2018 kl. 17:04

Politisk markering: Pensjon fra første krone

LO har kjempet for pensjon fra første opptjente krone i lang tid. Nå kommer saken endelig opp i Stortinget. En lovendring vil bety særlig mye for de som har lave inntekter og en dårlig tjenestepensjon – mange av dem er kvinner i privat sektor. Bli med, så viser vi politikerne at vi står sammen for rettferdig pensjon! Møt opp utenfor Stortinget 8. november kl. 14.30.

Publisert 06.11.2018 kl. 10:15

Nye tariffavtaler!

Nå får enda flere medlemmer bedre lønns- og arbeidsvilkår: Hele 40 nye tariffavtaler kom på plass i løpet av oktober. – Tariffavtalene er et middel i kampen for et seriøst arbeidsliv, fastslår forbundsleder, Jørn Eggum. Han gratulerer medlemmene og bedriftene med avtalene.

Publisert 01.11.2018 kl. 07:10

Selvmordsbomber i Tunisia. LO-delegasjon i samme by

En selvmordsbomber sprengte i dag en bombe sentralt i Tunis. Det er usikkert om det er andre drepte eller skadde. LO har en delegasjon i byen, men de var ikke i umiddelbar nærhet av hendelsen.

Publisert 29.10.2018 kl. 14:55

Møtte ny statsråd

Fellesforbundet møtte i dag den nye olje- og energiministeren, Kjell-Børge Freiberg.

Publisert 26.10.2018 kl. 20:49

Fellesforbundet støtter TV-aksjonen 2018

Søndag 21. oktober gikk årets TV-aksjon av stabelen, til inntekt for Kirkens Bymisjon og deres arbeid med å skape møteplasser for folk som står utenfor samfunnet. Fellesforbundet støttet aksjonen med 20.000 kroner.

Publisert 22.10.2018 kl. 10:22

Fellesforbundet deltar i høringer om statsbudsjettet

Fellesforbundet har mange og sterke meninger om regjeringens forslag til statsbudsjett. Så langt denne uken har forbundets ledelse og rådgivere gitt klare råd til finanskomiteen, næringskomiteen og arbeids- og sosialkomiteen. I dagene som kommer vil forbundet også delta på høringer med blant annet utenriks- og forsvarskomiteen og energi- og miljøkomiteen.

Publisert 17.10.2018 kl. 09:50

Statsbudsjettet 2019: Tamt og tannløst

- Regjeringa tar ikke nok tak i utfordringene i arbeidslivet, sier Fellesforbundets leder Jørn Eggum om statsbudsjettet som ble lagt fram i dag.

Publisert 08.10.2018 kl. 13:58